Rólam

Budapesten születtem egy téli fagyos január délutánján. Sokan Miró- nak hívnak, de e név csak a becenevem :) Gyermekként balettozni jártam a József Attila Művelődési házba, utána a Kapás utcai tánciskolába jártam művészi tornára, majd évek elteltével 1990-ben kezdtem társas táncot tanulni a Harmónia Táncegyesületben. Öt év aktív táncolást követően 1995- ben ismerkedtem meg a hastánccal Simon Zsuzsa által, mely rögtön megfogott és az óta is ezzel foglalkozom. 1999- ben oktatót váltottam. A kitartó munka és fejlődés 2003- ban nyert komoly szakmai elismerést: ebben az évben a MISS HASTÁNC HUNGARY verseny királynője lettem. Ennek elérésében Vitális Anna, a tánc kiemelkedő egyénisége segített.
2011. november 25- én a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége közép- magyarországi Regionális Szervezete elnöksége szavazata alapján, nagy megtiszteltetésemre Regionális príma különdíjban részesültem népművészet és közművelődés kategóriában.

A hastáncban megvalósítható a mozgás harmóniája, test és szellem egysége. Ez a művészi tánc a női önkifejezés egyik különleges lehetősége. Mindezen felül egészségmegőrző, gyógyító hatása is van a testre, elsősorban a gerincre, egyensúlyérzékre.